Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei persoane filmate cum fură şi cară în spate gardul unei grădiniţe din Piteşti (Video)

Un piteştean a filmat cu telefonul mobil momentul în care trei persoane sustrag bucăţi mari din gardul metalic al unei grădiniţe din cartierul Războieni, apoi fug cu obiectele metalice în spate, pe stradă, în mijlocul zilei.

de Cristian Ionescu

la 18.02.2020 , 21:30

Un piteştean a filmat cu telefonul mobil momentul în care trei persoane sustrag bucăţi mari din gardul metalic al unei grădiniţe din cartierul Războieni, apoi fug cu obiectele metalice în spate, pe stradă, în mijlocul zilei.

Imaginile au fost postate pe Facebook, iar poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale Piteşti s-au autosesizat şi au pornit în căutarea făptaşilor.

Cu gardul grădiniţei în spate, pe străzile din Piteşti

Vezi și

Un bărbat din Piteşti a publicat pe Facebook imagini care arată mai multe persoane care duc în spate un gard metalic, precizând că ar fi vorba despre gardul unei grădiniţei Castelul Magic din cartierul Războieni. Poliţiştii ar fi văzut imaginile pe Facebook şi s-ar fi autosesizat.

"Agenţi ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale Piteşti s-au autosesizat şi au început căutările, având bănuiala rezonabilă că persoanele filmate fac parte din categoria celor care tranzitează oraşul cu atelaje. După aproximativ o jumătate de oră, pe strada sublocotenent Emil Simionescu a fost depistată o căruţă. Trecând la interceptarea acesteia şi procedând la verificarea bunurilor cu care era încărcată, poliţiştii locali au identificat elemente metalice ce păreau a fi similare cu cele vizualizate în filmare. În consecinţă, conform procedurilor operaţionale, precum şi în virtutea bunelor relaţii instituţionale, a fost anunţată prin dispeceratul instituţiei noastre secţia de poliţie competentă teritorial (Secţia 3, n.r.), ai cărei lucrători s-au prezentat în timp operativ preluând persoanele depistate în vederea continuării cercetărilor. Facem precizarea că, pentru a putea interveni în timp util, este necesar a se înţelege faptul că în astfel de cazuri, sau în orice altă situaţie în care se impune intervenţia reprezentanţilor unor instituţii ale statului, persoanele care constată sau surprind o posibilă faptă contravenţională ori penală trebuie să apeleze telefonic Dispeceratul Poliţiei Locale la nr. de telefon 0348/911 sau 0248/210.230”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale din Piteşti, pentru ziarulargesul.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Trei persoane filmate cum fură şi cară în spate gardul unei grădiniţe din Piteşti (Video)