Antena Meniu Search
x

Găsit mort în propria casă, după o săptămână. Vecinii au dat alarma la 112 din cauza mirosului care venea din apartamentul bărbatului din Botoşani

S-a sinucis, dar a fost descoperit abia după o săptămână, după ce vecinii au dat alarma din cauza mirosului înţepător care venea din apartamentul bărbatului din Botoşani.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 14:49

sinucidere botosani

Când oamenii legii au reuşit să intre în apartament, l-au descoperit pe om cu faţa în jos, pe hol, chiar la intrarea în casă.

Şi-a improvizat un ştreang

Acesta improvizase un ştreang dintr-un cablu de televiziune, care intra în apartament de pe holul blocului. Pentru că stătea de mult timp în greutatea corpului, cablul a cedat, iar trupul bărbatului a fost găsit întins pe holul apartamentului, scrie Monitorul de Botoşani.

Trupul bărbatului a fost preluat de medicii legişti în vederea necropsiei pentru a afla cu exactitate cauza decesului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Găsit mort în propria casă, după o săptămână. Vecinii au dat alarma la 112 din cauza mirosului care venea din apartamentul bărbatului din Botoşani