Antena Meniu Search
x

Găsit spânzurat la doar 19 ani în casa tatălui său. Tânărul din Olt locuia cu mama lui, după divorțul părinților săi

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit spânzurat în locuinţa tatălui său din municipiul Slatina, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 18:13

Găsit spânzurat la doar 19 ani în casa tatălui său. Tânărul din Olt locuia cu mama lui

Potrivit unor surse judiciare, tânărul ar fi locuit la o altă adresă, împreună cu mama lui, şi nu au fost găsite încă mesaje lăsate care ar fi putut indica motive de sinucidere. Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, referitor la faptul că o persoană a fost găsită spânzurată la o locuinţă din municipiul Slatina, de pe strada Sfântul Nicolae, potrivit Agerpres.

Găsit spânzurat în casa tatălui 

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, care s-ar fi spânzurat la o locuinţă situată pe strada Sfântul Nicolae din localitate. Trupul tânărului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Găsit spânzurat la doar 19 ani în casa tatălui său. Tânărul din Olt locuia cu mama lui, după divorțul părinților săi