Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Geanta suspectă, uitată pe o bancă din Bacău şi reclamată la Poliţie, era plină cu bani

O femeie din Bacău a izbucnit în lacrimi de fericire, după ce a fost chemată de poliţişti să-i dea înapoi geanta uitată pe o bancă, pe strada Mihai Viteazu din oraş. Înăuntru se aflau 7.500 de euro, 500 de lei, bijuterii, acte şi carduri.

de Cristian Ionescu

la 18.02.2020 , 19:56

În geanta suspectă uitată pe bancă erau bani, bijuterii şi carduri Alertă pentru o geantă suspectă la Bacău - Poliţia Locală Bacău
  • O femeie şi-a pierdut geanta cu bani, la Bacău.
  • Localnicii au anunţat la Poliţie că pe o bancă se află o geanta suspectă.

Mai mulţi cetăţeni din Bacău au sunat la Poliţie să reclame că pe o bancă de pe strada Mihai Viteazu se află o geantă suspectă şi au cerut intervenţia organelor de ordine.

Poliţştii locali, de la Ordine Publică, aflaţi în patrulare pe străzile oraşului, au sosit imediat la faţa locului să investigheze geanta suspectă, descoperind rapid suma mare de bani, bijuteriile, carduri şi acte.

Geantă suspectă plină cu bani, la Bacău

Articolul continuă după reclamă

"Poliţiştii locali de la Ordine Publică, aflaţi în patrulare pe străzile oraşului, au fost sesizaţi de un grup de cetăţeni că pe o bancă de pe strada Mihai Viteazu se află o geantă suspectă. Aceştia au ridicat geanta în care se afla suma de 7500 euro, 500 lei, bijuterii, acte si carduri. Au reusit sa identifice proprietara, o femeie de 46 de ani si i-au restituit toate bunurile. Femeia a multumit cu lacrimi in ochi politistilor locali si a promis ca pe viitor va fi mai atentă",  informează purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Bacău, citat de bacau.net.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Geanta suspectă, uitată pe o bancă din Bacău şi reclamată la Poliţie, era plină cu bani