Antena Meniu Search
x

Video Geantă plină cu droguri, găsită de nişte copii într-o şură din Suceava. Ancheta a dus la o serie de descoperiri şocante

O anchetă declanşată după ce nişte copii au găsit în podul unei şuri din satul Vicşani o geantă plină cu droguri a dat roade. Procurorii DIICOT Suceava au reuşit să afle cine le-a ascuns acolo şi au trimis acum în judecată pentru trafic de droguri o reţea formată din 13 tineri, printre care şi doi adolescenţi. Anchetatorii au descoperit că unul dintre tineri l-a ameninţat în stil mafiot, pe unul dintre cei doi adolescenţi, încercând să-l răpească de pe stradă, pentru că ar fi dat declaraţii despre activitatea infracţională a reţelei. Nu este singura acuzaţie din dosar care se adaugă traficului de droguri. 

de Angela Bertea

la 04.12.2023, 14:04

Vezi și

Este vorba despre un dosar amplu, cu mai multe capete de acuzare, spre exemplu o altă acuzaţie este cea de act sexual cu un minor în formă continuată. În timpul monitorizării, anchetatorii au stabilit că unul dintre cei mai importanţi din acest dosar ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră ce nu împlinise vârsta de 15 ani.

Traficantul de droguri a profitat de vulnerabilitatea minorei

Acesta ar fi profitat de vulnerabilitatea ei, care ar fost dependentă de consumul de substanţe interzise, pe care, mai mult, chiar el i le-ar fi pus la dispoziţie. În aceste condiţii, anchetatorii l-au pus sub acuzare, pe lângă trafic de droguri, şi pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată.

Întregul dosar cu cei 13 inculpaţi a fost înregistrat pe rolul tribunalului Suceava, în vederea începerii procesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Geantă plină cu droguri, găsită de nişte copii într-o şură din Suceava. Ancheta a dus la o serie de descoperiri şocante