Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gelozia şi depresia l-au făcut pe Ionel Pană să-şi ucidă soţia, apoi să se sinucidă lovidu-se frontal de un TIR (Video)

Ionel Pană, şoferul mort într-un groaznic accident rutier, avea un secret teribil. Înainte să se lovească frontal de un TIR, îşi omorâse soţia. Comunitatea în care trăia familia Pană este cutremurată de vestea morţii celor doi, atât despre femeie cât şi despre bărbat existând numai cuvinte de laudă.

de Redactia Observator

la 25.05.2018 , 20:08

Gelozia şi depresia l-au făcut pe Ionel Pană să-şi ucidă soţia, apoi să se sinucidă lovidu-se frontal de un TIR (Video) Gelozia şi depresia l-au făcut pe Ionel Pană să-şi ucidă soţia, apoi să se sinucidă lovidu-se frontal de un TIR (Video) - Observator.tv

Ionel Pană, şoferul mort într-un groaznic accident rutier, avea un secret teribil. Înainte să se lovească frontal de un TIR, îşi omorâse soţia.

Comunitatea în care trăia familia Pană este cutremurată de vestea morţii celor doi, atât despre femeie cât şi despre bărbat existând numai cuvinte de laudă.

În cursul acestei zile, Ionel Pană, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vaţa de Jos, din direcția Arad-Brad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcţia Brad-Oradea şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna  Ciuruleasa, judeţul Alba. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului. 

Articolul continuă după reclamă

Aflând despre tragedie, fratele femeii s-a dus la ea acasă ca să-i dea vestea, pentru că nu răspundea la telefon. Văzând că uşa e încuiată şi nu răspunde nimeni, n-a stat mult pe gânduri şi a spart uşa.

În casă zăcea sora lui, Nicoleta Pană, fără viaţă. Fratele ei spune că femeia ar fi fost desfigurată cu un ciocan şi apoi înjunghiată în inimă, cuţitul fiind încă înfipt în pieptul surorii sale.

Despre motivaţia lui Ionel Pană, fratele femeii ucise nu poate spune multe, însă bănuieşte că ar fi vorba despre gelozie, mai ales că purtase o conversaţie cu el cu puţin timp în urmă, în aceeaşi zi.

Aceeaşi conversaţie o purtase şi verişoara lui Ionel Pană cu soţia lui, care o sunase să îi spună că Ionel o luase razna şi că o acuza pe nedrept că îl înşeală.

Nimeni nu se aştepta la o asemenea tragedie, deşi toată lumea ştia de problemele lor.

Ionel Pană şi-a omorât soţia folosindu-se de un ciocan şi de un cuţit, cu care a înjunghiat-o în inimă, apoi s-a urcat la volanul maşinii şi a intrat cu toată viteza frontal, într-un TIR care circula regulamentar.

Cercetările în acest caz continuă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Gelozia şi depresia l-au făcut pe Ionel Pană să-şi ucidă soţia, apoi să se sinucidă lovidu-se frontal de un TIR (Video)