Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prietenii și colegii deplâng moartea prezentatorului TV George Berevoianu: "Bunul Dumnezeu să il odihnească în pace!"

Prietenii și colegii deplâng dispariția prezentatorului TV George Berevoianu, al cărui deces a fost anunțat, miercuri, de Rareș Bogdan, pe Facebook.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 21:10

Jurnalistul George Berevoianu a murit - Foto: Facebook

Prietenii și colegii deplâng dispariția prezentatorului TV George Berevoianu, al cărui deces a fost anunțat, miercuri, de Rareș Bogdan, pe Facebook.

După anunțul morții jurnalistului George Berevoianu, sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare.

"Colegul nostru, George Berevoianu, a plecat astazi la Ceruri! Dumnezeu sa il odihneasca in pace si familiei sa ii dea putere sa treaca peste aceasta grea incercare. A fost o onoare pentru mine sa il cunosc si ii multumesc pentru tot ce m-a invatat!", a scris Ionela Arcanu, prezentator TV.

Articolul continuă după reclamă

Numeroși oameni de televiziune s-au arătat uluiți de vestea morții prezentatorului de la Realitatea TV.

"Nu-mi vine să cred", a scris Mirela Voicu, de la Antena 3.

"Am petrecut nenumărate dimineți împreună în redacție!!! Și am inombrabile amintiri cu el. Nu-mi vine să cred", a scris și Paul Vârvea.

Sute de oameni au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a prezentatorului Rareș Bogdan, care a făcut anunțul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Prietenii și colegii deplâng moartea prezentatorului TV George Berevoianu: "Bunul Dumnezeu să il odihnească în pace!"