Antena Meniu Search
x

Video Gest criminal în pădurea de la Băița. Motocicliști tăiați de sârma legată intenționat între doi copaci, la nivelul gâtului, pe traseul de enduro

Doi motociclişti au fost la un pas de moarte în comuna Băiţa din Hunedoara, chiar în timpul unei curse enduro. Bărbaţii s-au lovit puternic într-o sârmă pusă intenţionat pe traseu, la nivelul gâtului. Ambii motoclişti au ajuns la spital şi, din fericire, rănile nu le pun viaţa în pericol. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.06.2023, 13:41

Vezi și

Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet. Vor face verificări să afle ce s-a întâmplat cu exactitate, mai ales pentru că, până acum, nu a fost depusă o plângere în acest sens.

Și bărbatul care a postat imaginile pe o rețea de socializare va fi chemat la poliție, pentru a le explica anchetatorilor ce s-a întâmplat în pădure, pentru ca mai apoi ca mai apoi oamenii legii să meargă pe firul poveștii. El susține că motocicliștii au fost la un pas de moarte, după ce s-au lovit de această sârmă prinsă între copaci.

Cei doi au primit îngrijiri medicale și, din fericire, sunt în afara oricărui pericol.

Capcane pentru motocicliști, în pădurea de la Băița

Organizatorii cursei de enduro spun că aveau acordul proprietarilor pădurii pentru această competiție și nu-și explică cine a pus acolo capcana care putea fi mortală.

Zona este una tot mai căutată de amatorii de senzații tari. Acolo au loc tot mai des astfel de competiții, la care iau startul pasionați de acest sport extrem din toată Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Gest criminal în pădurea de la Băița. Motocicliști tăiați de sârma legată intenționat între doi copaci, la nivelul gâtului, pe traseul de enduro