Antena Meniu Search
x

Dezastru la Cluj, la spectacolul celebrului patinator Plushenko. În timp ce patina, gheaţa s-a topit

Dezastru la Cluj, la spectacolul celebrului patinator Plushenko, fost campion olimpic şi mondial! În timp ce acesta patina, gheaţa s-a topit.

de Redactia Observator

la 11.12.2019, 11:58

Vezi și

Dezastru la Cluj, la spectacolul celebrului patinator Plushenko, fost campion olimpic şi mondial! În timp ce acesta patina, gheaţa s-a topit.

Mai mult, în timpul unei sărituri, Plushenko a lovit o conductă, iar apa a tâşnit pur şi simplu de sub gheaţă.

Incidentul a stârnit revolta patinatorului şi un val de critici pe reţelele de socializare cu privire la organizarea evenimentului.

„Parcă era Fontana di Trevi", a comentat şocat Plushenko. Şi nu a fost singura problemă. Showul Kings on Ice trebuia să aibă loc sâmbătă seara şi să ţină trei ore.

Însă firma din Ungaria, care trebuia să asigure gheaţa, nu şi-a făcut treaba la timp , iar spectacolul a fost amânat pentru duminică dimineaţa şi a durat doar o oră şi jumătate.

Organizatorii evenimentului au fost amendaţi de Autoritatea pentru Protecţia consumatorilor cu 50.000 de lei şi obligaţi să restituie preţul biletelor în 15 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dezastru la Cluj, la spectacolul celebrului patinator Plushenko. În timp ce patina, gheaţa s-a topit