Antena Meniu Search
x

Video Gheboasă ar avea legături cu o reţea care vindea droguri elevilor. Artistul a fost lăsat în libertate şi este cercetat pentru deţinere

Cântăreţul de trap Gheboasă a fost ridicat de procurorii DIICOT şi dus la audieri, în Dâmboviţa. Anchetatorii au stabilit că tânărul ar avea legături cu o reţea de traficanţi de droguri care vindeau elevilor substanţe interzise. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.03.2024, 13:30

Vezi și

Trapperul a fost audiat de DIICOT Dâmboviţa, seara trecută, şi acum este lăsat in libertate şi cercetat pentru deţinere de droguri. Surse din anchetă spun că tânărul a fost ridicat de undeva din Sectorul 6, ieri, alături de alte persoane. Persoane care ar fi avut rolul de dealeri în reţea.

Drogurile erau vândute, apoi, elevilor, iar preţul unei doze era destul de mic - 50 de lei, adică accesibile oricui. Asupra dealerilor, dar şi asupra lui Gheboasă au fost găsite mai multe cantităţi de canabis.

Ceilalţi trei tineri din grupare au fost reţinuţi de procurori, iar astăzi vor ajunge în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă. Cântăreţul de trap rămâne, însă, liber, dar este în continuare cercetat de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Gheboasă ar avea legături cu o reţea care vindea droguri elevilor. Artistul a fost lăsat în libertate şi este cercetat pentru deţinere