Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars-o pe Luiza Melencu în acelaşi butoi în care a ars-o şi pe Alexandra

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a mărturisit, astăzi, că a ars-o pe Luiza Melencu în acelaşi butoi în care a ars-o şi pe Alexandra Mâceşanu.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.08.2019, 15:25

Gheorghe Dincă ar fi ars-o pe Luiza Melencu în acelaşi butoi din curte
Gheorghe Dincă ar fi ars-o pe Luiza Melencu în acelaşi butoi din curte - Facebook

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a mărturisit, astăzi, că a ars-o pe Luiza Melencu în acelaşi butoi în care a ars-o şi pe Alexandra Mâceşanu.

Potrivit unor surse din anchetă, Dincă a explicat poliţiştilor şi procurorilor că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu şi apoi i-ar fi ars trupul în acelaşi butoi din curtea sa în care a ars-o şi pe Alexandra Mâceşanu.

Ulterior, criminalul ar fi îngropat rămăşiţele Luizei Melencu la marginea unei păduri din Caracal.

Astăzi, Gheorghe Dincă le-a indicat anchetatorilor locul în care a îngropat rămăşiţele Luizei, iar aceştia au mers în teren şi au găsit mai multe oase calcinate.

Pe acelaşi subiect

Acestea vor fi prelevate şi apoi trimise la Bucureşti pentru expertiza ADN.

În aceste moment, respectiv la ora 15.00, criminalul Gheorghe Dincă se află în pădurea de la marginea oraşului Caracal, acolo unde a fost dus de anchetatori pentru a le indica locul în care a îngropat rămăşiţele Luizei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- informaţii în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars-o pe Luiza Melencu în acelaşi butoi în care a ars-o şi pe Alexandra