Antena Meniu Search
x

Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal, convins că tinerele au fost ucise pentru trafic de organe

Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, este bănuit că a ucis cel puţin trei sau patru minore, dar şi că printre victimele sale s-ar fi aflat inclusiv Luiza Melencu, o tânără dispărută în urmă cu circa trei luni. Bunicul Luizei vorbeşte despre un posibil caz de trafic de organe.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.07.2019, 12:36

Bunicul Luizei Melencu este ultima persoană care a vorbit cu fata la telefon
Bunicul Luizei Melencu este convins că fetele dispărute au fost ucise pentru trafic de organe

Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, este bănuit că a ucis cel puţin trei sau patru minore, dar şi că printre victimele sale s-ar fi aflat inclusiv Luiza Melencu, o tânără dispărută în urmă cu circa trei luni. Bunicul Luizei vorbeşte despre un posibil caz de trafic de organe.

Luiza a mers la oraş, în Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat, iar la întoarcere ar fi luat o maşină la ocazie.

Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal, nemulţumit de modul în care au acţionat poliţiştii

Din acel moment, familia nu a mai ştiut nimic despre ea.

Acum, când încep să iasă la iveală ororile comise de Gheorghe Dincă, familia Luizei a mers într-un suflet la Casa Groazei, dar şi la sediul DIICOT Craiova pentru a afla noi detalii.

Bunicul Luizei este extrem de afectat de situaţie, mai ales că ar fi fost ultima persoană care a vorbit la telefon cu fata, dar şi omul care a primit apelurile dubioase prin care o voce de bărbat îl informa că fata ar fi dispărut cu iubitul ei în Elveţia.

Bunicul Luizei este extrem de nemulţumit de modul în care poliţiştii s-au implicat în căutarea Luizei.

"Domnule, mai bine aş fi murit. Cu dânşii nu am avut probleme, cu cei de la DIICOT. Probleme au fost cu ăştia de la poliţie. Ăştia făcuţi la apelul de seară. Oameni corupţi, murdari. Procurorii ne-au ajutat, au fost înţelegători, am fost mulţumiţi de demersurile pe care le-au făcut. În schimb cu ciobanii ăştia nu se poate domnule. Aşteptau să le dăm noi informaţii. Nu veneau cu nimic. Aşteptau totul de la noi", a fost mesajul transmis de bunicul Luizei.

Bărbatul a povestit că a fost ultimul care a vorbit la telefon cu nepoata lui. Fata l-ar fi sunat din oraş şi i-ar fi spus că este supărată că nu poate să scoată bani de la bancomat.

Bunicul fetei i-ar fi spus acesteia să se întoarcă acasă.

Din acel moment, bărbatul nu a mai putut să dea de fată. Telefonul său s-a descărcat, iar ulterior, de fiecare dată când a sunat-o pe Luiza nu a mai răspuns nimeni.

Bunicul fetei dispărute în urmă cu trei luni este convins că Gheorghe Dincă nu ar fi putut să acţioneze pe cont propriu şi acuză că fetele ar fi fost ucise de membrii unei grupări de trafic de organe.

"Sufletul meu îmi spune că este vorba despre trafic de persoane, trafic de organe. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om. Nu îl ajută pe el mintea să facă aşa ceva. Este doar un nenorocit pe care l-au scos în faţă", spune bunicul Luizei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal, convins că tinerele au fost ucise pentru trafic de organe