Antena Meniu Search
x

Foto Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori, în Onești, a fost arestat preventiv. Este acuzat de omor calificat

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.03.2021, 17:41

autorul crimelor din Onești
Starea de sănătate a lui Gheorghe Moroșan este una precară - Youtube
  • Tribunalul a mai hotărât să dispună emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă
  • Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare

Reprezentanţii Tribunalului Bacău au anunțat, luni, că instanţa a admis cererea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori. Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Moroșan va depune contestație la măsura arestului preventiv, informează sursele Observator.

Toate detaliile dublei crime din Oneşti

Moartea celor doi electricieni din Bacău a declanşat un val de speculaţii despre ce s-a întâmplat în apartamentul în care cei doi au fost ucişi. Procurorii au stabilit exact atât cum a aflat criminalul că este cineva în apartament, cât şi intenţia pe care acesta a avut-o, atunci când a plecat de acasă.

Din mijloacele de probă administrate în cauză până în prezent, procurorii precizează că au rezultat următoarele.

Inculpatul a locuit în apartamentul din Oneşti, împreună cu soţia sa. În cursul anului 2009/2010, ca urmare a unei sentinţe civile, cei doi soţi au fost nevoiţi să părăsească locuinţa, care a trecut în proprietatea persoanei juridice S.C. C. S.A.

Citește și:

După 10 ani, la data de 01.03.2021, fiind anunţaţi în prealabil de o persoană că în fostul lor apartament se efectuează lucrări de renovare, soţii au plecat de la domiciliul lor din com. Bogdăneşti, jud. Bacău, cu intenţia de a se răzbuna şi de a atrage atenţia asupra cauzei lor vizând situaţia juridică a acestui imobil.

Moroşan a luat un cuţit de acasă şi a cumpărat coliere autoblocante

Înainte de a ajunge la locaţie, inculpatul s-a deplasat la un magazin din Mun. Oneşti, de unde a achiziţionat 10 coliere autoblocante, de culoare neagră, cu dimensiunea de 50 de cm fiecare, pe care avea să le folosească ulterior la imobilizarea victimelor.

De asemenea, la plecarea de la domiciliul din Bogdăneşti, inculpatul a luat asupra sa un cuţit, iar după săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa s-a constatat că în hanoracul cu care a fost îmbrăcat avea şi două recipiente spray piper.

Ajuns la locul faptei, inculpatul a pătruns în interiorul fostului său apartament pe uşa care nu era asigurată, în apartament aflându-se la acel moment victimele P.D. şi I.S., angajaţi ai S.C. C. S.A., care executau reparaţii la instalaţia electrică.

Fiind înarmat cu un cuţit, inculpatul M.G. i-a ameninţat pe cei doi muncitori aflaţi în imobil şi a reuşit să le lege mâinile cu clemele din plastic achiziţionate cu puţin timp în urmă, lipsindu-i de libertate în mod ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori, în Onești, a fost arestat preventiv. Este acuzat de omor calificat