Antena Meniu Search
x

Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017, lansat de Ministerul de Externe

Ministerul de Externe a lansat Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017.Conţine recomandări pentru turiştii români care călătoresc în afara ţării.

Ministerul de Externe a lansat Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017 - Ministerul de Externe al României

Ministerul de Externe a lansat Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017. Ca în fiecare an, conţine recomandări pentru turiştii români care călătoresc în străinătate, în vacanţa de Crăciun şi Revelion.

Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017 este însoţit şi de un clip video, realizat de MAE.

Ministerului de Externe pune la dispoziţie turiştilor români recomandări utile pentru călătoriile în afara ţării. De asemenea, în ghid sunt informaţii de interes pentru cele mai frecventate destinaţii turistice din afara României în perioada sărbătorilor de iarnă: Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Ungaria.

De asemenea, documentul informativ e destinat prevenirii şi evitării situaţiilor neplăcute ce pot apărea în timpul vacanţei.

Pe acelaşi subiect

Turiştii români pot găsi Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017, accesând site-ul Ministerului de Externe, la rubrica "Sfaturi de călătorie", secţiunea "Ghiduri de călătorie". Mai poate fi accesat şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular.

MAE are şi un spot video de prezentare a ghidului, postat pe contul său de Youtube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017 | Sursa: Youtube/MAERomania

Ministerul de Externe transmite românilor care călătoresc în străinătate că au la dispoziţie şi  aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"). Prin intermediul acestei aplicaţii primesc informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în țara în care îşi petrec vacanţa sau concediul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2017, lansat de Ministerul de Externe