Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Giancarlo din Botoșani a vrut să oprească o mașină cu mâinile goale. Acum e la spital (VIDEO)

Un bărbat de 48 de ani, angajat al unei societăți comerciale ca şofer, nu a asigurat cu frâna de mână autovehiculul pe care l-a oprit in pantă. După ce a coborât, a văzut că maşina o ia la vale și a încercat să o oprească cu braţele. A fost împins şi accidentat la piciorul drept, fiind prins între masina pusă in miscare şi un alt autovehicul parcat.

de Redactia Observator

la 19.01.2017 , 17:55

Giancarlo din Botoșani a vrut să oprească o mașină cu mâinile goale. Acum e la spital (VIDEO)

Un bărbat de 48 de ani, angajat al unei societăți comerciale ca şofer,  nu a asigurat cu frâna de mână autovehiculul pe care l-a oprit in pantă. După ce a coborât, a văzut că maşina o ia la vale și a încercat să o oprească cu braţele. A fost împins şi accidentat la piciorul drept, fiind prins între masina pusă in miscare şi un alt autovehicul parcat.

Vettore Giancarlo Lucian a fost transportat la Serviciul de Urgenţe al Spitalul Judeţean Mavromati pentru îngrijiri de specialitate.

Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând  ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia, se arată într-un comunicat al ITM.

Articolul continuă după reclamă

Probabil Giancarlo a văzut acest videoclip viral, pe aceeași temă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Giancarlo din Botoșani a vrut să oprească o mașină cu mâinile goale. Acum e la spital (VIDEO)