Antena Meniu Search
x

Video Goană nebună pe străzile din Iași. Polițiștii caută de ore bune un șofer fugar, după o urmărire cu focuri de armă

Urmărire ca în filme, aseară, pe străzile din Iași, finalizată cu un accident. Un șofer a gonit cu poliția pe urme. Ca să-l oprească, agenţii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă.

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 08:24

Vezi și

Individul circula dinspre Podu Iloaiei către Lețcani, iar polițiștii au încercat să-l tragă pe dreapta după ce au verificat autoturismul în baza de date şi au descoperit că nu era înmatriculat. Inițial, șoferul a oprit, însă, s-a răzgândit repede şi a demarat în trombă.

Urmărire ca-n filme la Iaşi, agenţii au tras focuri de armă

Agenții au pornit după el, iar în timpul urmăririi agenţii au tras două focuri de armă în plan vertical. Şoferul şi-a continuat goana nebună, iar, la un moment dat, a lovit o altă maşină, după care a abandonat-o pe a lui şi a fugit. ”Poliţiştii aflaţi în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulaţie. Iniţial, şoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă. Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieşirea din localitatea Leţcani a acroşat un alt auto, iar şoferul a coborât şi a fugit. Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical”, informează IPJ Iaşi.

După incident, poliţiştii au pornit în căutarea individului, folosind și câinele de urmă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Goană nebună pe străzile din Iași. Polițiștii caută de ore bune un șofer fugar, după o urmărire cu focuri de armă