Bolnavi consultaţi într-o clădire fără acoperiş, cu apă infiltrată în pereţi, în Gorj
Oamenii bolnavi sunt consultaţi într-o clădire fără acoperiş, cu apă infiltrată în pereţi. Iar copiii de grădiniţă au fost nevoiţi să înveţe într-o altă clădire după ce sala lor de clasă a devenit un şantier.
Oamenii bolnavi sunt consultaţi într-o clădire fără acoperiş, cu apă infiltrată în pereţi. Iar copiii de grădiniţă au fost nevoiţi să înveţe într-o altă clădire după ce sala lor de clasă a devenit un şantier. Cele două situaţii au un numitor comun. Clădirile sunt reabilitate de aceeaşi firmă. Timp de două luni, însă, lucrările au fost sistate. Ba au fost sărbători, ba a fost iarnă, ba nu au fost fonduri.
Lucrările de reabilitare au început în forţă: cu o pauză. Timp de două luni, niciun muncitor nu a mişcat un cui în dispensarul şi grădiniţa devenite şantiere. În prezent, lucrările au rămas în acelaşi stadiu.
Firma care a preluat lucrările trebuie să acopere cheltuielile până la finalizare. Pentru că, fiind un proiect de dezvoltare locală, acestea vor putea fi decontate de stat abia după recepţie.
La dispensar, situaţia e şi mai gravă. Lucrările au fost finalizate doar pe sfert. De două luni, de când munca de reabilitare s-a oprit, unitatea medicală funcţionează fără acoperiş.
Valoarea investiţiei la grădiniţă este de peste 200.000 de lei, iar la dispensar de aproape 150.000 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰