Antena Meniu Search
x

Bolnavi consultaţi într-o clădire fără acoperiş, cu apă infiltrată în pereţi, în Gorj

Oamenii bolnavi sunt consultaţi într-o clădire fără acoperiş, cu apă infiltrată în pereţi. Iar copiii de grădiniţă au fost nevoiţi să înveţe într-o altă clădire după ce sala lor de clasă a devenit un şantier.

de Redactia Observator

la 08.05.2019, 16:57

Vezi și

Oamenii bolnavi sunt consultaţi într-o clădire fără acoperiş, cu apă infiltrată în pereţi. Iar copiii de grădiniţă au fost nevoiţi să înveţe într-o altă clădire după ce sala lor de clasă a devenit un şantier. Cele două situaţii au un numitor comun. Clădirile sunt reabilitate de aceeaşi firmă. Timp de două luni, însă, lucrările au fost sistate. Ba au fost sărbători, ba a fost iarnă, ba nu au fost fonduri.

Lucrările de reabilitare au început în forţă: cu o pauză. Timp de două luni, niciun muncitor nu a mişcat un cui în dispensarul şi grădiniţa devenite şantiere. În prezent, lucrările au rămas în acelaşi stadiu. 

Firma care a preluat lucrările trebuie să acopere cheltuielile până la finalizare. Pentru că, fiind un proiect de dezvoltare locală, acestea vor putea fi decontate de stat abia după recepţie.

La dispensar, situaţia e şi mai gravă. Lucrările au fost finalizate doar pe sfert. De două luni, de când munca de reabilitare s-a oprit, unitatea medicală funcţionează fără acoperiş.

Valoarea investiţiei la grădiniţă este de peste 200.000 de lei, iar la dispensar de aproape 150.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bolnavi consultaţi într-o clădire fără acoperiş, cu apă infiltrată în pereţi, în Gorj