Antena Meniu Search
x

Video Gospodărie din Suceava, transformată în morman de lemne arse și cenuşă, din cauza unui cablu defect. Nu a mai rămas nimic din locuință

O casă şi anexele gospodăreşti s-au făcut scrum, iar o altă locuință a fost grav afectată în urma unui incendiu devastator. Focul a pornit din cauza unui cablu electric defect, a informat ISU Suceava.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 10:39

Vezi și

Potrivit sursei citate, pompieri militari de la Garda de Intervenţie Solca şi cei de la Detaşamentul Suceava, împreună cu lucrători ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Comăneşti, Pârteştii de Jos, Cacica şi Botoşana, au intervenit cu şase autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Humoreni.

Casa și anexele gospodăreşti s-au făcut scrum

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la o casă de locuit şi la anexele gospodăreşti cu pericol de propagare la construcţiile învecinate. Au ars casa de locuit, construită din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi anexele gospodăreşti (bucătărie de vară, adăpost de animale şi depozit de furaje) pe o suprafaţă totală de aproximativ 220 de metri pătraţi.

Flăcările au afectat şi o casă de locuit învecinată la care a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ şase metri pătraţi şi s-a degradat un perete exterior pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect. Nu s-au înregistrat victime (gospodăria fiind nelocuită), iar pompieri au salvat construcţiile învecinate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Gospodărie din Suceava, transformată în morman de lemne arse și cenuşă, din cauza unui cablu defect. Nu a mai rămas nimic din locuință