Antena Meniu Search
x

A fost spectacol de arome în Iaşi. Zeci de gospodine din Maramureş au venit în inima Moldovei

Iaşiul s-a transformat într-o cămară imensă, unde zeci de producători din toate colţurile ţării şi-au expus produsele, sută la sută naturale.

de Redactia Observator

la 05.10.2019, 16:16

Vezi și

Iaşiul s-a transformat într-o cămară imensă, unde zeci de producători din toate colţurile ţării şi-au expus produsele, sută la sută naturale. Vizitatorii au avut de unde alege la târg, şi nimeni nu a plecat acasă cu mâna goală. S-au delectat cu tot felul de bunătăţi gătite după reţete tradiţionale.

Aromele din Maramureş au ajuns până-n inima Moldovei. Zeci de gospodine şi-au pus şorţurile şi s-au apucat de gătit. Iar mirosul ademeneşte pe toată lumea.

O portie de fasole cu ciolan afumat costa doar 15 lei, insa merge foarte bine cu muraturi. Si cum toate produsele sunt traditionale, sunt din Maramures, si muraturile sunt intocmai. Au fost ardei umpluti cu varza, castraveti, ceapa si ardei rosu.

Chiar dacă afară a plouat, pofta a învins vremea rea. În faţa vaselor cu mâncare, vizitatorii abia s-au hotărât. Şi au plecat şi cu o porţie la pachet.

Oaspeţii s-au delectat şi cu un pahar de must. Târgul de Toamnă din Iaşi va fi deschis şi mâine. Cele 30 de căsuţe sunt pline cu produse tradiţionale, sută la sută naturale, din mai multe zone ale ţării. Nu vor lipsi nici meşterii populari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A fost spectacol de arome în Iaşi. Zeci de gospodine din Maramureş au venit în inima Moldovei