Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Grădină zoo" la Nuţu Cămătaru acasă. Poliţiştii au găsit un cangur alb, maimuţe şi o cămilă

Percheziții de amploare au fost efectuate la ferma lui Nuțu Cămătaru. Potrivit unor surse, interlopul este acuzat că a furat un cal de rasă, dar la faţa locului anchetatorii au găsit mai multe animale de rasă şi păsări exotice. 

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 15:11

Potrivit unor surse, la data de 19 septembrie 2024, în urma unei percheziții domiciliare efectuate în București - zona Ferentari, la adresa lui “Nuțu Cămătaru”, au fost identificate mai multe animale/păsări sălbatice și exotice și exemplare canine cu urechile cupate.

Nuţu Cămătaru, acuzat că a furat un cal de rasă

Cunoscutul interlop este acuzat că a furat un cal de rasă. În urma descinderilor însă, anchetatorii au găsit mai multe animale de rasă și păsări exotice două păsări răpitoare, 2 maimuțe, o cămilă, un cangur alb. Se verifică în prezent legalitatea deținerii acestora.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului a fost solicitată prezența unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu - Comisariatul General și unui biolog din cadrul Societății Ornitologice Române.

Percheziţii la ferma interlopului şi în 2019

Nu este prima dată când polițiștii descind la casa lui Nuțu Cămătaru. Ultimele percheziții au avut loc în anul 2019, atunci când agenții au găsit mai multe animale exotice. Interlopul a fost dat de gol de una dintre maimuțele pe care le deținea, după ce animalul ar fi fugit din curtea sa. Iar în 2013, anchetatorii au găsit doi lei, doi urși, doi cerbi carpatini, 30 de cai de rasă și 20 de câini de rasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "Grădină zoo" la Nuţu Cămătaru acasă. Poliţiştii au găsit un cangur alb, maimuţe şi o cămilă