Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grapefruit cu pesticide, retras din mai multe magazine din ţară. Fructele au ajuns la raft luna trecută

Grapefruit din Turcia, rechemat pentru depășirea valorilor admise de reziduuri de pesticide. Fructele comercializate în perioada 16 noiembrie - 9 decembrie au fost retrase din magazinele Carrefour, Metro și Anabella. Furnizorul a precizat şi ce pot face românii care au cumpărat deja produse din lotul cu pricina.

de Redactia Observator

la 21.12.2022 , 13:22

Mai multe rețele de magazine retrag grapefruitul roșu importat din Turcia, din lotul 318, comercializat în perioada 16 noiembrie - 9 decembrie. Potrivit Mediafax, retragerea a fost anunțată de furnizorul Microfruits SA și de rețelele Carrefour, Metro și Anabella. Motivul rechemării este depășirea valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos Metil).

Ce pot face clienţii

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 16.11.2022-09.12.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să-l returneze la serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia în baza bonului fiscal.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi: plata la proprietate sau online, prin site-urile de rezervări?
Observator » Evenimente » Grapefruit cu pesticide, retras din mai multe magazine din ţară. Fructele au ajuns la raft luna trecută