Antena Meniu Search
x

Update: grav accident în Bucureşti: doi copii au fost loviţi de o maşină când au traversat fără să se asigure

Un grav accident s-a produs în Bucureşti, din cauza neatenţiei. Doi copii au fost loviţi de o maşină, când au traversat prin loc nepermis.

Un grav accident s-a produs în Bucureşti, din cauza neatenţiei. Potrivit anchetatorilor, doi copii au fost loviţi de o maşină, când au traversat prin loc nepermis.

Update: Potrivit anchetatorilor, citaţi de Agerpres, victimele sunt 2 copii în vârstă de 11 şi 15 ani. Au traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure, spun poliţiştii.

”Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe Bd Iuliu Maniu, dinspre str. Apusului către Autostrada, a surprins si accidentat două persoane care se pare ca s-ar fi angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure”, au spus cei de la Brigada Rutieră, citaţi de News.ro.

Accidentul s-a produs la marginea Capitalei. Primele informaţii transmise de martori indicau că victimele ar fi fost trecerea de pietoni, însă poliţiştii au precizat ulterior că minorii au traversat prin loc nepermis.

Pe acelaşi subiect

Medicii SMURD au intervenit pentru a acorda primul ajutor victimelor, direct pe asfalt. Unul dintre copii a fost transportat la Spitalul Universitar, celălalt la Spitalul Grigore Alexandrescu.

În urma accidentului, traficul a avut de suferit în zonă, care e intens circulată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Update: grav accident în Bucureşti: doi copii au fost loviţi de o maşină când au traversat fără să se asigure