Antena Meniu Search
x

Gravidă în 5 luni căzută 8 metri în râpă, cu ATV-ul, la Sinaia

O femeie gravidă în 5 luni a căzut 8 metri într-o râpă, cu ATV-ul, la Sinaia. Vehiculul era condus de iubitul femeii, care nu avea experienţă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.02.2020, 17:04

Accident de ATV
Gravidă în 5 luni căzută 8 metri în râpă, cu ATV-ul, la Sinaia - ISU

O femeie gravidă în 5 luni a căzut 8 metri într-o râpă, cu ATV-ul, la Sinaia. Vehiculul era condus de iubitul femeii, care nu avea experienţă.

Două persoane, între care o femeie însărcinată, au căzut cu ATV -ul într-o râpă, în Sinaia, pe drumul spre Cota 1400. Pompierii și salvamontiștii au intervenit, duminică, pentru salvarea victimelor.

Un ATV condus de un tânăr de 25 de ani a  părăsit partea carosabila și a ieșit în decor, într-o zonă înclinată, cu vegetație, aflată la o diferență de nivel de circa 8 metri. Conducătorul vehiculului și o femeie de 22 de ani, pasager, au fost transportați la spital. Ambele victime au naţionalitate spaniolă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a transmis că pompierii intervin pentru salvarea a două persoane care au căzut cu ATV -ul în râpă de aproximativ opt metri. "O femeie de 22 de ani, însărcinată în luna a cincea și un bărbat de 25 de ani sunt evaluați medical", a spus Vasiloae.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Sinaia de cota 1400. Victimele sunt un bărbat și o femeie însărcinată care a suferit un  traumatism abdominal, traumatism hemitorace  stâng și clavicula dreapta şi a fost transportata la Spitalul Judeţean Ploieşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gravidă în 5 luni căzută 8 metri în râpă, cu ATV-ul, la Sinaia