Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Gravidă în 8 luni, rănită după un accident cumplit în Vaslui. Tânăra de 27 de ani a refuzat să rămână internată la spital

O femeie de 27 de ani, însărcinată în 32 de săptămâni, şi un bărbat de 29 de ani, ambii din Brăila, au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. Accidentul în care au fost implicate 6 persoane a avut loc ieri, în municipiul Bârlad.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 11:24

Deşi medicii i-au recomandat pacientei însărcinate să rămână internată, aceasta a refuzat. În schimb, bărbatul care se afla cu ea în maşină va fi supus unui examen chirurgical.

"Pompierii bârlădeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare) și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim-ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea de prim ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe strada Bariera Puiești, municipiul Bârlad. În sprijinul pompierilor militări a intervenit un echipaj care încadra o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate două autoturisme in care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime și tot atâtea autoturisme  avariate. Una dintre victime este însărcinată în 32 de săptămâni și a necesitat o atenție deosebită. Femeia în vârstă de 27 de ani prezenta traumatisme în urma unui accident rutier, astfel că a primit ajutor calificat în ambulanța SMURD, după care, a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal din Bârlad. Cea de-a doua victimă a fost evaluată și îngrijită de echipajul ambulanței aparținând SAJ Vaslui, ulterior bărbatul fiind transportat la aceeași unitate medicală. A treia persoană implicată în accident nu a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de accidente, după care au curățat carosabilul", a transmis ISU Vaslui.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Gravidă în 8 luni, rănită după un accident cumplit în Vaslui. Tânăra de 27 de ani a refuzat să rămână internată la spital