Antena Meniu Search
x

Video Grecia se pregăteşte să primească turiştii. Vă puteţi deja programa vacanţa în una dintre insulele greceşti

Turismul începe uşor-uşor să îşi repornească motorale. Grecia, ţara care trăieşte preponderent din turism, este pregătită să îşi deschidă graniţele. Ministrul grec al Turismului a promis că sezonul turistic pentru români s-ar putea dechide mai repede decât se estima iniţial, aşa că vă puteţi programa deja vacanţa de Paşte în una dintre miile de insule ale Greciei. 

de Redactia Observator

la 06.04.2021, 15:31

Vezi și

Până la finalul acestei luni, Grecia intenţionează să îşi primească deja primii turişti români. Iar dacă ne uităm la sondajele recente, vedem că peste 90% dintre vacanţele pe care şi le doresc românii anul acesta sunt în afara ţării. 

Ioana Selner: "Grecii au început deja pregătirile pentru a-i aştepta pe turiştii români. De la finalul lunii aprilie se deschide sezonul la vacanţă. O astfel de cameră costa 120 de euro pe noapte, este o cameră dublă cu baie şi o mini-bucătărie, iar vederea este fix în faţa mării"

Intrarea în Grecia va fi permisă doar celor care înaintea călătoriei fie au fost vaccinaţi, fie au un test negativ. Turiştii care au trecut prin infecţie şi demonstrează că au dobândit anticorpi îşi pot programa vacanţa de Paşte pe insulele Greciei. Şi tinerii îndrăgostiţi sunt aşteptaţi. Plajele greceşti sunt gata să asigure decorul unor nunţi de vis. Grecia are peste 2000 de insule. Aşa că o plajă exotică cu nisip fin, marea de un albastru cristalin şi peisajele care îţi taie răsuflarea, fac din Grecia destinaţia ideală pentru o nuntă în aer liber. 

Ioana Selner: "Grecia ca ţară e minunată acum, pentru că acum poţi să te bucuri de adevărata faţă a Greciei, fiindcă nu sunt atât de mulţi turişti, sunt doar localnici şi poţi să te bucuri de portocale, de mare, de soare. Pe de altă parte, grecii se pregătesc de începerea sezonului şi abia aşteaptă să vină turiştii. Au renovat, zugrăvit, dezinfectat"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Grecia se pregăteşte să primească turiştii. Vă puteţi deja programa vacanţa în una dintre insulele greceşti