Antena Meniu Search
x

Un hacker din Cluj, care a spart serverele NASA, a fost condamnat după ce a spart contul unui procuror pentru a-şi cumpăra un televizor

Hackerul din Cluj care a spart serverele NASA a fost condamnat la 7 ani de închisoare de judecătorul Cristi Dănileţ.

Hackerul IceMan a fost condamnat la 7 ani de închisoare - gazetadecluj.ro

Hackerul din Cluj care a spart serverele NASA a fost condamnat la 7 ani de închisoare de judecătorul Cristi Dănileţ.

Robert Butyka, cunsocut în mediul online ca IceMan, a fost condamnat la închisoare după ce a spart contul bancar al procurorului Ioana Teodora Damaschin de unde a furat 650 de lei, bani cu care şi-a cumpărat un televizor.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, judecătorul Cristi Dănileţ l-a condamnat pe Robert Butyka la doi ani de închisoare pentru fals informatic, trei ani de închisoare pentru operaţiuni financiare frauduloase şi un an de închisoare pentru înşelăciune.

"Conform art. 38, 39 C.pen constata savârsirea infractiunilor mentionate mai sus în stare de concurs, astfel încât aplica inculpatului pedeapsa cea mai mare de 3 ani la care se adauga un spor de un an închisoare, astfel încât inculpatul va executa pedeapsa rezultanta de 4 ani închisoare cu executare.

Constata ca infractiunile din prezenta cauza au fost comise în termenul de încercare al pedepsei de 3 ani cu suspendare sub supraveghere aplicata prin sentinta penala nr. 34/2012 definitiva prin decizia penala nr. 1224/R/2012 a Curtii de Apel Cluj, astfel ca potrivit art 96 C.pen revoca suspendarea ?i dispune executarea pedepsei anterioare de 3 ani alaturi de pedeapsa din prezenta cauza de 4 ani închisoare astfel încât în final va executa pedeapsa rezultanta de 7 ani închisoare în regim de detentie", se arată în decizia luată de judecătorul Dănileţ.

sursa: gazetadecluj.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un hacker din Cluj, care a spart serverele NASA, a fost condamnat după ce a spart contul unui procuror pentru a-şi cumpăra un televizor