Antena Meniu Search
x

Video Hairstylist-ul vedetelor, Bassam Dabbas, jefuit de 60.000 de lei la sală. Cu banii urma să-și plătească angajații. "Mi-au spart uşa de la vestiar"

Jaf în sala de fitness. Hairstylist-ul vedetelor, Bassam Dabbas, a rămas fără 60.000 de lei, după ce rucsacul în care îi ţinea a fost furat din vestiar. Vinovați ar fi doi adolescenți, în vârstă de 16 și 17 ani, care au fost reținuți de oamenii legii. Ieri, judecătorii au decis ca aceştia să rămână 30 de zile în arest preventiv.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 07:36

Vezi și

"Mi-au spart uşa de la vestiar şi mi-au luat tot ce era acolo", povesteşte Bassam Dabbas. Adică un rucsac în care hairstylist-ul avea 60.000 de lei. Banii ar fi fost încasările de la salon. Urma să îi depună într-un cont, pentru plata salariaţilor. Furtul a avut loc într-o sală de sport din Sectorul 2 al Capitalei şi ar fi fost pus la cale de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani.

Hairstylist celebru, jefuit la sala de fitness în București

"Am intrat la sală, m-am schimbat. Erau două-trei persoane, trei persoane, arătau dificil la faţă, şi erau în vestiar", îşi aminteşte Bassam Dabbas. Bărbatul spune că indivizii l-ar fi urmărit în sală, iar când şi-a început antrenamentul aceştia ar fi dispărut. La puţin timp a fost anunţat de cineva că i s-a spart uşa de la vestiar. 

"M-am dus după ei, nu i-am găsit, am sunat la Poliţie şi a venit Poliţia în 5 minute, a luat amprente, a luat tot ce trebuie", povesteşte Bassam Dabbas. "Au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în Municipui Bucureşti, în urma cărora au fost depistați și conduși la audieri cei doi tineri, de 16 și 17 ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a declarat Crina Eşanu, Poliţia Capitalei.

Cine este Bassam Dabbas, bărbatul păgubit de 60.000 de lei

Adolescenţii, reţinuţi iniţial, au fost arestaţi ieri de magistraţi pentru 30 de zile. Păgubitul speră acum să recupereze şi banii. Cunoscut și ca "regele coafurilor în România", Bassam Dabbas are cliente precum Anamaria Prodan, Ilinca Vandici, Bianca Drăgușanu sau Betty Salam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Hairstylist-ul vedetelor, Bassam Dabbas, jefuit de 60.000 de lei la sală. Cu banii urma să-și plătească angajații. "Mi-au spart uşa de la vestiar"