Antena Meniu Search
x

Video Haos la metrou, în staţia Piaţa Unirii 2. De ce s-a încătuşat de şine bărbatul: "Era disperat, săracul"

Haos în staţia de metrou Piaţa Unirii 2. Un bărbat a dat peste cap circulaţia trenurilor după ce şi-a legat picioarele cu cătuşele de şine. S-a întâmplat în inima Capitalei, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2. Zeci de minute au încercat pompierii să-l scoată pe individ în siguranţă, timp în care traficul din subteran a fost complet blocat. Bărbatul ar avea probleme de sănătate, spun poliţiştii care l-au amendat şi l-au trimis la un control psihiatric

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 08.08.2023, 17:20

Vezi și

Haosul din subteran s-a instalat puţin după ora 11, pe cea mai circulată magistrală din Capitală. Individul a coborât nestingherit pe calea de rulare a trenurilor şi a întins o pancartă cu un mesaj anti-jocuri de noroc. Apoi, s-a legat cu o pereche de cătuşe de şine în semn de protest. 

De ce s-a legat de şina de metrou

"Din spusele lui, a pierdut bani. Asta era explicaţia... Era disperat, săracul. Ţipa încontinuu!", povesteşte Elena, martoră. Angajaţii Metrorex au reacţionat rapid: au oprit curentul şi au sunat la 112. Au urmat zeci de minute de tensiune pentru călătorii aflaţi în staţia Piaţa Unirii 2.

Jumătate de oră s-au chinuit pompierii să-i scoată cătuşele. Pentru că nu i-au găsit cheile, au reuşit să-l elibereze abia cu ajutorul flexului. Timp în care circulaţia trenurilor a fost complet blocată. "Vă daţi seama că e un gest necugetat. Oricum, lumea în care trăim e foarte dificilă şi foarte puţină lume poate rezista psihic la ce preţuri sunt, la ce situaţie e în ţară", crede un martor.

Pe acelaşi subiect

"Pentru siguranţa tuturor ar trebui ca cei de la Poliţia Locală să stea mai mult şi să identifice aceste persoane - pentru că se văd în momentul în care au intenţia - şi să intervină înainte de a se întampla lucrul acesta", adaugă altcineva.

Haos la Piaţa Unirii 2. Bărbatul, amendat

Poliţiştii spun că bărbatul de 38 de ani a mai fost internat în trecut pentru probleme psihice. Individul a fost amendat cu 200 de lei şi dus la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală, pentru o expertiză psihiatrică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Haos la metrou, în staţia Piaţa Unirii 2. De ce s-a încătuşat de şine bărbatul: "Era disperat, săracul"