Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care s-a legat cu cătușele de șinele de la metrou, la stația Piața Unirii, amendat și dus la spital

Un bărbat care s-a legat cu o pereche de cătuşe de şina dintr-o staţie de metrou a fost imobilizat şi transportat la o unitate medicală.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 16:40

bărbat care s-a legat de șinele de metrou în stația Unirii din București
Bărbatul care s-a legat cu cătușele de șinele de la metrou, la stația Unirii, amendat și dus la spital - Observator

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Metrou au observat, în jurul orei 11,30, într-o staţie de metrou, un bărbat care a coborât în calea de rulare şi s-a legat cu o pereche de cătuşe de şina de tren.

"Poliţiştii, împreună cu un echipaj din cadrul ISUB-IF şi o echipă din cadrul Metrorex, au procedat la desfacerea cătuşelor, persoana în cauză fiind imobilizată şi condusă la sediul subunităţii, în vederea identificării", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Agerpres.

Bărbatul care s-a legat cu cătușe la metrou, amendat și dus la spital

Pe acelaşi subiect

Având în vedere că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era agitat şi se manifesta agresiv, a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 150/2005 privind călătoria cu metroul.

"Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Poliţie Metrou, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt", arată sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbatul care s-a legat cu cătușele de șinele de la metrou, la stația Piața Unirii, amendat și dus la spital