Antena Meniu Search
x

HAOS LA PAŞAPOARTE. Care este soluţia găsită de ministrul Carmen Dan pentru cozile INTERMINABILE de la ghişee

Haosul de la Direcţia de Paşapoarte a continuat şi astăzi. Sute de oameni au stat la cozi interminabile pentru a-şi schimba documentele de călătorie. În tot acest timp, ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o pe şefa instituţiei la Guvern pentru discuţii.

Haosul de la Direcţia de Paşapoarte a continuat şi astăzi. Sute de oameni au stat la cozi interminabile pentru a-şi schimba documentele de călătorie.

În tot acest timp, ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o pe şefa instituţiei la Guvern pentru discuţii.

"Doamna ministru a cerut explicaţii în legătură cu situaţiile create în zilele de 14 şi 15 august când o iniţiativă în sprijinul cetăţenilor a fost umbrită de problemele tehnice. Conducerea Direcţiei Generale de Paşapoarte a cerut conducerilor din întreaga ţară ca în zilele de 14 şi 15 august să fie dechise ghişee pentru preluarea de documente. În cele două zile, la nivel naţional, au fost prelucratre 2.478 de cereri. Accesul în sediile din Bucureşti şi din Pipera s-a făcut cu o întârziere de 15 minute din cauza unor probleme de comunicare, motiv pentru care directorii celor două instituţii îşi cer scuze public", a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Pe acelaşi subiect

Carmen Dan a solicitat conducerii Direcţiei Generale de Paşapoarte să vină cu măsuri concrete care să ducă la reducerea aglomerației din sediul de la Pipera. Ministrul MAI a cerut ca la aceast sediu să se lucreze la capacitate maximă, după haosul din ultimele zile, când sute de persoane au stat la cozi pentru ridicarea actelor.

Iată imagini care surprind atmosfera haotică de la ghişeele din Capitală, unde sute de români stau la coadă pentru paşapoarte.

UPDATE. Conducerea instituţiei a găsit, în această după-amiază, soluţia pentru problema aglomeraţiei. Două autoturisme, două microbuze şi un autocar de 44 de persoane au fost pus la dispoziţia oamenilor pentru ca aceştia să fie transferaţi la alte sedii ale Direcţiei de Paşapoarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » HAOS LA PAŞAPOARTE. Care este soluţia găsită de ministrul Carmen Dan pentru cozile INTERMINABILE de la ghişee