Antena Meniu Search
x

Video Haos pe Otopeni: 30 de curse anulate şi peste 350 de zboruri amânate doar în ultima săptămână. Explicaţiile companiilor aeriene

Este haos în aceste zile pe Aeroportul Otopeni. Doar în ultima săptămână aproape 30 de curse au fost anulate şi mai bine de 350 de zboruri au fost amânate. Unele curse au avut întârzieri şi de cinci ore. Iar aceste decalări ale zborurilor vor continua.

Alin Stan
de Alin Stan

la 10.07.2023, 14:05

Vezi și

Nu e zi în care să nu avem zboruri anulate sau întârziate, doar în ultimele 12 am avut 9 zboruri amânate şi o cursă anulată. Vorbim în mare parte despre cursele companiei WizzAir, dar sunt curse şi de la Tarom sau Lufthansa care sunt în aceeaşi situaţie. În acest moment, aeroportul este plin de oameni care sunt revoltaţi pentru că zborurile lor au fost amânate şi cer despăgubiri de la companiile aeriene.

În schimb, companiile aeriene spun că principalele motive pentru aceste probleme au fost date de întârzierea echipajelor de zbor, precum şi de probleme tehnice ale aeronavelor. Aproximativ 200 de oameni, care ar fi trebuit să ajungă în Malta, spuneau că au o întârziere până la ora 19:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Haos pe Otopeni: 30 de curse anulate şi peste 350 de zboruri amânate doar în ultima săptămână. Explicaţiile companiilor aeriene