Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Helmut Duckadam, operat de urgenţă la inimă, la Spitalul Universitar. Care este starea eroului de la Sevilla

Emoţii pentru eroul de la Sevilla. Helmut Duckadam, cunoscut cu probleme la inimă, a suferit o nouă operaţie pe cord deschis la Spitalul Universitar. 

de Bogdan Dinu

la 19.09.2024 , 13:49

Medicii l-au operat astăzi şi spun că starea acestuia este foarte bună. Duckadam a ajuns la Spitalul Universitar şi a intrat direct în operaţie pe cord deschis pe care o avea programată de mai mult timp.

De-a lungul timpului, fostul jucător a mai avut probleme cardio-vasculare, primele astfel de dificultăți au început să apară imediat după finala de la Sevilla, din 1986. Ultima operaţie a avut-o în 2012, atunci când medicii au eliminat un anevrism arterial.

"A reuşit. Totul a fost în parametri. Acum vedem mai departe. Durează recuperarea, e grea de tot", a declarat marele sportiv, la ieşirea din operaţie. 

Vezi și
Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Helmut Duckadam, operat de urgenţă la inimă, la Spitalul Universitar. Care este starea eroului de la Sevilla