Antena Meniu Search
x

Video Hajni, tânără de 21 de ani ucisă pe trecerea de pietoni de un poliţist, plânsă de apropiaţi. "Aveai viaţa înainte şi atâtea de făcut pe acest pământ"

O tânără de 21 de ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un poliţist din judeţul Sibiu. Agentul nu era în misiune şi nu avea semnalele luminoase sau acustice pornite. Comunicatul de presă nu menţionează faptul că omul legii a lovit-o chiar pe zebră. Mica localitatea Agnita, în care a avut loc accidentul, este acum în doliu. Fata ucisă chiar sub ochii unei prietene are o poveste de viaţă dureroasă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 29.12.2021, 07:38

Vezi și

Hoini era o tânără ambiţioasă şi visătoare. Locuia la unchiul ei în Agnita şi lucra în trei schimburi la o firmă de cablaje ca să se întreţină. Aseară, în jurul orei 9 şi jumătate, trebuia să se vadă cu o prietenă. Când a ajuns la locul întâlnirii, a fost spulberată de o maşină de poliţie care nu i-a acordat prioritate.

Alex Prunean, reporter Observator: Tânăra a coborât de pe aceste scări şi a apucat să traverseze aproape până pe sensul opus de mers când mai avea doar un pas până pe trotuar, a fost izbită în plin şi aruncată mai bine de zece metri, până în zona acelor candele.  

Robert, verişor: Nu înţeleg cum, că în zona aia se circulă cu 30 de kilometri pe oră. Nu ştiu cum, cu 30 de kilometri pe oră, să o fi aruncat atât de tare.

Viaţă spulberată pe trecerea de pietoni 

Pe acelaşi subiect

Verişoară: A lovit-o în plin, urme de frânare nu se văd.

 Deşi era în timpul serviciului, poliţistul în vârstă de 40 de ani nu avea vreo urgenţă: semnalele luminoase şi acustice nu erau pornite. Oamenii sunt revoltaţi pentru că, în comunicatul trimis presei, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Sibiu au omis să menţioneze că victima era pe trecerea de pietoni.

"Polițistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcția Agnita- Sighișoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă.", spune IPJ Sibiu.

Femeie: Păcat de ea, a mai fost odată acolo la trecerile alea de pietoni, o fetiţă a trecut drumul şi tot aşa s-a întâmplat, dar n-a murit.

Localnic: E vizibilă. Când vii de acolo o vezi, când iei curba de dincolo, o vezi.

Tânăra a fost resuscitată, dar medicii nu au mai putut s-o salveze. Hajni provenea dintr-o familie cu o situaţie precară şi lucra de la vârsta de 16 ani. 

Ionela Daniela Elena, fosta dirigintă: Noi, ca şi dascăli la şcoală am înţeles-o pentru că muncea în trei schimburi, şi îşi lua cursurile de la şcoală, de la colegi, îşi rezolva temele. În clasa a 11-a am fost în program Erasmus în Portugalia. A fost ceva wow pentru ea pentru că era prima ei ieşire din oraş.

Mesajele de durere curg încontinuu pe pagina ei de Facebook. "Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.", "Aveai viaţa înainte şi atâtea de făcut pe acest pământ."

Agentul lucrează la Postul de Poliție Brădeni, aflat la 15 kilometri de locul accidentului. Acolo mergea şi aseară. Bărbatul nu a putut fi găsit pentru a explica ce s-a întâmplat. După tragedie, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii vor să afle cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Superiorii poliţistului au deschis şi ei o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Hajni, tânără de 21 de ani ucisă pe trecerea de pietoni de un poliţist, plânsă de apropiaţi. "Aveai viaţa înainte şi atâtea de făcut pe acest pământ"