Antena Meniu Search
x

Video Tânăra din Agnita a fost ucisă de mașina poliției pe trecerea de pietoni. Hajni avea doar 21 de ani

Accidentul mortal din orașul Agnita, județul Sibiu, în urma căruia o tânără de 21 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină a poliției, s-a produs pe trecerea de pietoni.  

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 14:09

Vezi și

O tânără de 21 de ani din judeţul Sibiu a murit după ce fost spulberată pe trecerea de pietoni de o maşina a poliţiei. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, pe o stradă principală din oraşul Agnita. La volan era un poliţist, aflat în timpul serviciului. 

"În această seară, în jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un polițist din cadrul Postului de Poliție Brădeni, aflat la volanul unei autospeciale de poliție. Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului, a rezultat faptul că polițistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcția Agnita – Sighișoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă. Din păcate, rănile suferite în urma impactului au dus la decesul tinerei. În cauză, se întocmesc actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul", a transmis, aseară, IPJ Sibiu.

Polițistul urmează să fie audiat de procurori

De asemenea, Poliţia Judeţeană Sibiu a precizat că se efectuează verificări interne cu privire la respectarea de către poliţist a normelor de conduita profesională, iar în funcţie de rezultatul anchetei penale, vor fi luate măsuri legale în consecinţă. 

Pe acelaşi subiect

Agentul va fi audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita.

SNPR Decus: exprimăm sincere regrete și transmitem condoleanțe familiei îndoliate

Reprezentanții Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS au anunțat că îi vor asigura agentului "consultanță și reprezentare juridică, pentru respectarea drepturilor procesuale și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului".

"Având în vedere tragicul accident de circulație în care a fost implicat membrul nostru de sindicat, arătăm faptul că nici Sindicatul #Decus și nici IPJ Sibiu sau altă instituție publică nu au fost mandatate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita pentru a da comunicate de presă, Ministerul Public fiind singurul în măsură să ofere informații cu privire la eveniment, având în vedere faptul ancheta este în plină desfășurare. Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. Referitor la membrul nostru de sindicat, îi vom asigura consultanță și reprezentare juridică pentru respectarea drepturilor procesuale și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului. Ne exprimăm sincere regrete și transmitem condoleanțe familiei îndoliate", a transmis Biroul Executiv al SNPR DECUS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăra din Agnita a fost ucisă de mașina poliției pe trecerea de pietoni. Hajni avea doar 21 de ani