Antena Meniu Search
x

O familie din Timişoara distrusă, după ce maşina în care se afla a intrat într-un TIR, în Hunedoara. Tatăl a murit, iar mama şi cei doi copii au ajuns la spital

Sfârşit de an dramatic pentru o familie din Timişoara. În timp ce conducea pe DN 68, în judeţul Hunedoara, într-o curbă, tatăl a pierdut controlul voloanului, din cauza carosabilului umed, şi a intrat într-un TIR.

de Monica Palade

la 28.12.2021, 17:04

În urma impactului puternic, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul de 35 de ani a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita timp de 45 de minute.

Femeia și cei doi copii, o fetiță de cinci ani și un băiețel de șapte ani, care se aflau lângă el în mașină, au fost răniți și au ajuns la spitalul din Hunedoara. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ce spun poliţiştii

"Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, pe sensul de mers Caransebeș – Hațeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat in coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani din județul Gorj.

În urma acestui eveniment rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei femei în vârstă de 39 de ani și a doi minori în vârstă de 7 si 5 ani, aflați în calitate de pasageri ai autoturismului. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, spune Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O familie din Timişoara distrusă, după ce maşina în care se afla a intrat într-un TIR, în Hunedoara. Tatăl a murit, iar mama şi cei doi copii au ajuns la spital