Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un hoţ cu bune maniere: S-a descălţat la uşa unei pizzerii din Constanţa, apoi s-a dus glonț la casa de marcat

Un tânăr de 18 ani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru furt calificat, după ce a intrat prin efracție într-o pizzerie din Hârșova.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 16:37

Un hoţ cu bune maniere: S-a descălţat la uşa unei pizzerii din Constanţa, apoi s-a dus glonț la casa de marcat Un hoţ cu bune maniere: S-a descălţat la uşa unei pizzerii din Constanţa, apoi s-a dus glonț la casa de marcat - replicaonline.ro

Un tânăr de 18 ani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru furt calificat, după ce a intrat prin efracție într-o pizzerie din Hârșova.

Demir Maxum Pandele a avut însă grijă ca, înainte să intre în local, să-şi lase încălţările la uşă.

Alarma a fost declanșată, iar individul nu a mai putut să iasă. Venise agentul de pază, aşa că s-a ascuns în magazie. Când au venit poliţiştii, hoţul le-a dat banii sustrași şi că-i pare rău.

Articolul continuă după reclamă

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Hârșova pe 7.09.2017, instanța de fond pronunțându-se la finele lunii iulie a anului curent.

Decizia a rămas definitivă prin neapelare, potrivit replicaonline.ro.

Demir a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. În plus, a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un hoţ cu bune maniere: S-a descălţat la uşa unei pizzerii din Constanţa, apoi s-a dus glonț la casa de marcat