Antena Meniu Search
x

Tânără polițistă care a prins un hoţ într-un magazin din Capitală mergea să-şi serbeze ziua când a surprins jaful

Vezi și

O tânără poliţistă era în drum spre petrecerea de ziua ei, când s-a întâlnit cu un hoţ. A oprit imediat în trafic şi a intervenit singură. Avea cătuşele la ea şi ceva experienţă. Deşi abia a terminat şcoala de poliţie acum câteva luni, a reuşit să oprească jaful şi să-l predea colegilor pe suspect.

Bianca abia ieşise din tură şi mergea să îşi serbeze ziua de naştere. Pe Şoseaua Giurgiului, din Bucureşti, a observat agitaţie în faţa unui supermarket. S-a oprit şi nu a ezitat nicio secundă să intervină. E poliţistă de doar trei luni, iar misiunea de seara trecută nu o va uita curând. 

Am încercat să-l opresc politicos.Tot mă împingea, să dea în mine, povesteşte un martor.

Băut bine, suspectul a luat mai multe produse de pe raft şi a încercat să fugă fără să le plătească. Când paznicii au încercat să-l oprească, a devenit violent. Încă îmbrăcată în uniformă şi cu cătuşele la ea, tânăra a sărit imediat în ajutor, iar hoţul a fost imobilizat până când un echipaj de poliţie a ajuns în zonă.

Bărbatul a furat produse în valoare de 150 de lei. Acum a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru furt. Iar poliţista de 22 de ani a fost felicitată de superiori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânără polițistă care a prins un hoţ într-un magazin din Capitală mergea să-şi serbeze ziua când a surprins jaful