Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii aşteaptă să dea lovitura în mini-vacanţa de 1 Mai: sunt aşteptaţi 30.000 de turişti. Cât costă un pachet pentru 3 nopţi

Mai scumpă sau nu, şi minivacanţa de 1 mai promite aglomeraţie pe litoral. 30.000 rezervări de vacanţe anunţau hotelierii în urmă cu câteva zile. Acum spun însă că cifra ar putea fi mult mai mare.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.04.2022, 13:35

Vezi și

Tinerii vor să ajungă pe litoral în minivacanţa de 1 mai unde sunt aşteptaţi cu petreceri în staţiuni precum Mamaia Nord, Costineşti sau Vama Veche. SunWaves, NeverSea sau BeachPlease sunt cele mai mari evenimente anunţate deja pe litoral şi cu siguranţă vor strânge mii de turişti. Cei care vor să vină la mare alături de familie şi să aibă parte de linişte aleg staţiuni precum Venus sau Neptun.

Pachetele pentru 3 nopţi de cazare costă între 500 şi 3.000 de lei. Sunt şi apartamente care costă 2.000 de lei pe noapte. Sunt preţuri pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Hotelierii speră că anul acesta numărul turiştilor să fie similar cu cel dinainte de pandemie. Hotelurile care sunt deschise pe tot parcursul anului au deja un grad de ocupare de 70%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Hotelierii aşteaptă să dea lovitura în mini-vacanţa de 1 Mai: sunt aşteptaţi 30.000 de turişti. Cât costă un pachet pentru 3 nopţi