Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi hoţi au furat un labrador la Luduş, peste gard, din curtea casei stăpânilor lui

Doi hoţi au furat un labrador la Luduş, peste gard, din curtea casei stăpânilor lui. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 14.02.2019 , 13:05

Doi hoţi au furat un labrador la Luduş, peste gard, din curtea casei stăpânilor lui. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopţii, miercuri seara. Lord, un labrador rasă pură, a fost luat pe sus de cei doi bărbaţi şi trecut peste gardul nu prea înalt, la Luduş, în Mureş.

Stăpânul câinelui a făcut publice pe facebook capturi video cu momentul în care câinele e furat: "In seara de 13.02.2019, ora 23:48, cainele nostru, Lord, un labrador rasa pura, a fost furat de catre trei indivizi. Acestia au fost surprinsi de camerele de supraveghere, iar fata unuia dintre ei este vizibila. In cazul in care recunoasteti persoana, sau vedeti cainele, va rog sa ma contactati in privat. Mentionez ca fapta s-a intamplat in Ludus Mures."

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul cere ajutorul pentru a-şi găsi câinele cât mai rapid.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Doi hoţi au furat un labrador la Luduş, peste gard, din curtea casei stăpânilor lui