Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La furat de globulețe în Vâlcea! Hoţii au fost surprinşi pe camere când au adunat decoraţiunile puse de primărie

Moş Nicolae le-a adus câtorva vâlceni nu doar amenzi, ci şi dosare penale! Mai mulţi oameni au fost prinşi când adunau globurile puse de primărie

de Redactia Observator

la 06.12.2017 , 17:52

Moş Nicolae le-a adus câtorva vâlceni nu doar amenzi, ci şi dosare penale! Oamenilor le-au plăcut atât de mult ornamentele instalate de primărie, încât le-au luat acasă. Numai că localnicii au fost identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Pe imagini se vede clar că o bătrână se uită puţin spre stânga, apoi se întinde şi apucă primul glob. După câţiva paşi, mai trage unul. Şi încă unul, până se fac şase. Şi nu e singura căreia ornamentele îi fac cu ochiul. Încă un bărbat şi o femeie imită gestul bătrânei şi se servesc din globurile de pe podul din oraş.

Şi pentru că faptele de vitejie au fost surprinse pe camerele de supraveghere, poliţiştilor le-a fost uşor să-i găsească pe hoţii de globuleţe. S-au înfiinţat la uşa lor şi au cerut decoraţiunile înapoi. Plus amenda aferentă. 400 de lei pentru fiecare dintre amatorii de ornamente.

Vezi și

Hoţii au dat globurile înapoi şi au plătit şi sute de lei drept sancţiune, însă riscă şi dosar penal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » La furat de globulețe în Vâlcea! Hoţii au fost surprinşi pe camere când au adunat decoraţiunile puse de primărie