Antena Meniu Search
x

Hoţii care au dat lovitura într-o bijuterie din Arad, prinşi după mai bine de o lună de la jaf. Doi bărbaţi, arestaţi

Poliţiştii din Arad au reuşit să prindă persoanele suspectate că, într-o noapte de la jumătatea lunii mai, au furat mai multe bijuterii dintr-un magazincdin Arad. Au fost făcute percheziţii în Oradea şi Bacău, doi bărbaţi fiind arestaţi preventiv.

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 17:54

Doi bărbaţi au fost arestaţi - Poliţia Română

”În noaptea de 14 spre 15 mai a.c., poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre un furt, dintr-un magazin de bijuterii, din municipiu. A fost constituită o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţia Municipiului Arad, Serviciul Criminalistic şi alţi specialişti”, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Hoţii din Arad, prinşi după o lună

Sursa citată a precizat că au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, 2 în localitatea Oneşti (jud. Bacău) şi 2 în municipiul Oradea (jud. Bihor). ”În colaborare cu poliţiştii S.I.C., din judeţele Bacău şi Bihor, au fost ridicate, din cele 4 locaţii, aproximativ 60.000 de lei, articole pirotehnice, bijuterii din metal, posibil confecţionate din metal preţios, precum şi obiecte vestimentare care ar fi putut fi folosite la furturile din două magazine de bijuterii, din Arad şi Oradea”, a mai transmis sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii precizează că, joi, au fost duşi pentru audieri, din Oradea (jud. Bihor), respectiv Oneşti (jud. Bacău), şi ulterior reţinuţi, 2 bărbaţi, de 50 şi 51 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Doi bărbaţi, arestaţi preventiv

”La data de 28 iunie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Hoţii care au dat lovitura într-o bijuterie din Arad, prinşi după mai bine de o lună de la jaf. Doi bărbaţi, arestaţi