Antena Meniu Search
x

Video Hunedorean prins pe A1 cu un adevărat arsenal. Abia intrase în România și amenințase că își va ucide soția și soacra

Un bărbat de 40 de ani a fost reţinut în trafic, pe autostrada A1, în Hunedoara. Avea în portbagajul maşinii patru arme, dintre care una letală. Poliţiştii aveau informaţii că bărbatul şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta soţie, dar şi pe mama acesteia, prin intermediul unor reţele sociale. 

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 08:33

Vezi și

Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a procurat, fără drept, dintr-un stat european, o puşcă şi trei arme neletale. La el au mai fost găsite o pereche de cătuşe, dar şi muniţie.  Le-ar fi introdus, ilegal, în România, pe 4 iunie, ascunzându-le în bagajele aflate în autoturismul pe care îl conducea.

Prins cu patru arme în mașină, arestat pentru amenințare

"În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, la data de 4 iunie 2022, în jurul orei 17.00, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, a fost depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care existau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soţie şi pe membri familiei acesteia, aflaţi într-o comună de lângă municipiul Hunedoara", a anunţat, luni, Poliţia Judeţeană Hunedoara.

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma controlului şi ridicate, pentru continuarea cercetărilor. 

"În urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă calificată, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", se mai arată în comunicarea agenților hunedoreni.

Judecătorii hunedoreni au dispus arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Hunedorean prins pe A1 cu un adevărat arsenal. Abia intrase în România și amenințase că își va ucide soția și soacra