Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "I-a pus mâna pe sâni și pe sub bluză" Detalii din dosarul de agresiune sexulă în care este vizat părintele Visarion Alexa

Apar noi detalii în scandalul sexual care îl are protagonist pe părintele Visarion Alexa. La întâlnirile cu victima, preotul a uitat de cele sfinte şi a căzut în păcat. Ispita ar fi fost prea mare la spovedanie, asta sugereaza conversaţiile celor doi care au ajuns pe masa anchetatorilor.

De Redactia Observator la 19.09.2022, 20:46
Vezi și

Să faci ce zice preotul, nu ce face preotul pare o zicală ce i se potriveşte mănuşă părintelui Visarion. La slujbe - un preot blând, mereu cu vorbele la el. La spovedanie - un individ cu ochi alunecoşi, gata să se piardă în decolteul enoriaşelor. Ar fi recunoscut-o chiar el, în faţa anchetatorilor. Pe masa lor ar fi ajuns şi câteva discuţii pe care duhovnicul le-ar fi avut cu victima. 

Profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra şi, în timp ce se aflau în altarul de vară, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză: "Profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra şi, în timp ce se aflau în altarul de vară, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză".

De ce este acuzat părintele Visarion Alexa

Şi nu s-ar fi oprit aici. Imaginaţia şi... atingerile preotului ar fi mers şi mai departe: "A şi mângâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona organului său genital. Faptă ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală".

N-ar fi contat nici locul, nici momentul. Ispita a fost prea mare. Mometan, părintele a pus straiele preoţeşti în cui. N-are voie să mai slujească. Şi, pentru următoarele 60 de zile, este sub control judiciar pentru agresiune sexuală. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "I-a pus mâna pe sâni și pe sub bluză" Detalii din dosarul de agresiune sexulă în care este vizat părintele Visarion Alexa