Antena Meniu Search
x

Video Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au căsătorit în ziua de Crăciun. Imagini de la petrecerea cu peste 400 de invitaţi

A fost zi mare, cu emoții mai ceva ca pe terenul de fotbal pentru Ianis Hagi. Fiul legendarului fotbalist, Gheorghe Hagi, s-a căsătorit cu iubita lui - Elena Tănase, chiar în ziua magică de Crăciun. După ce şi-a dus aleasa inimii la starea civilă, Ianis şi proaspăta doamnă Hagi au organizat o petrecere grandioasă, cu peste 400 de invitaţi, la un club exclusivist din Capitală. 

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 10:16

Vezi și

El - îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru, la care a asortat o floare roşie în piept. Ea - de o frumuseţe răpitoare a purtat o rochie roşie de tip sirenă şi un buchet de trandafiri impresionat. Aşa şi-au făcut apariţia proaspeţii însurăţei, la petrecerea de cununie.

Ianis Hagi: Noi suntem fericiţi, bucuroşi. Este un moment unic pentru ambele familii. Le mulţumim şi lor că au fost aproape de noi. Ne-au susţinut necondiţionat din prima zi.

Elena Tănase: Sunt foarte emoţionată! Foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment alături de jumătatea mea. 

Cei doi au decis să-şi unească destinele chiar în vara acestui an, atunci când fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe aleasa lui, în Capitala Iubirii, la Paris.

Ianis Hagi: Este un an pe care îl voi ţine minte mereu. Cununia civilă este ceva unic, ceva ce mi-am dorit de mic copil. Să-mi găsesc jumătatea. Ne iubim. Ne apreciem. Ne respectăm. 

Nu doar proaspeții însurăţei au fost copleşiţi de emoţii, ci şi familiile lor.

Gică Hagi: Au făcut un pas înainte în viaţă şi sperăm să fie responsabili, să se iubească amândoi, dar şi să împartă amândoi lucrurile cum trebuie. 

Socrul mic: Tinerii să fie sănătoşi, bucureşti. Suntem alături de ei. 

Mama lui Ianis Hagi: Emoţionant! Suntem nişte părinţi împliniţi şi foarte bucuroşi. Un crăciun frumos o să avem anul acesta şi în fiecare an o să ne aducem aminte de acest moment important.

Un moment care a fost celebrat cu o petrecere grandioasă, într-un club din centrul Capitalei. Iar sufletul petrecerii fost chiar Gigi Becali, finul lui Gică Hagi. După ce în urmă cu doi ani, patronul FCSB s-a jurat că nu mai participă la astfel de evenimente, acum şi-a călcat pe inimă şi a venit să-şi susţină naşul mic, în ziua cea mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au căsătorit în ziua de Crăciun. Imagini de la petrecerea cu peste 400 de invitaţi