Antena Meniu Search
x

Iarna grea lovește și în șoferi! Vremea rea a provocat mari probleme pe şosele

Vremea face să fie tot felul de probleme pe şoselele din ţară. În Argeş, un şofer s-a dat cu maşina peste cap, după ce a pierdut controlul volanului.

Vezi și

Vremea face să fie tot felul de probleme pe şoselele din ţară. În Argeş, un şofer s-a dat cu maşina peste cap, după ce a pierdut controlul volanului pe drumul cu polei. Din cauza ninsorii abundente, traficul din Harghita a fost restricţionat pentru maşinile de mare tonaj. 

Vremea rea s-a instalat în întreaga ţară, iar problemele în trafic nu au întârziat să apară. Aseară, un şofer din Curtea de Argeş a derapat pe şoseaua îngheţată şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. Atât el, cât şi pasagera din dreapta au reuşit să iasă singuri din maşină. Tânăra a ajuns la spital.

În Dâmboviţa, un tir s-a ciocnit de remorca unei cisterne care venea din sens opus, după ce şoferul a încercat să ocolească o maşină parcată neregulamentar.

Ninsorile abundente şi viscolul au creat probleme şi pe drumurile din Harghita. Traficul a fost restricţionat pe mai multe şosele pentru autovehiculele de mare tonaj.

Stratul de zăpadă a depăşit 20 de centimetri, iar temperatura a scăzut mult sub zero grade. Obişnuiţi cu frigul pătrunzător, locuitorii din Miercurea Ciuc nu se sperie, însă, de gerul siberian anunţat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Iarna grea lovește și în șoferi! Vremea rea a provocat mari probleme pe şosele