Antena Meniu Search
x

Video I-au cumpărat mașină fiului minor și l-au postat pe Facebook cum o conduce, deși nu avea carnet. Adolescentul și tatăl lui s-au ales cu dosar penal

Inconştienţa unor părinţi din Maramureş i-a adus în atenţia poliţiştilor. Deşi copilul lor nu este major şi nu are carnet, cei doi i-au făcut cadou o maşină şi l-au filmat în timp ce conducea. Acum, tânărul de 17 ani care a condus maşina pe drumurile publice şi tatăl lui au dosar penal.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 03.06.2024 , 14:35

Chiar dacă are 17 ani și fiul lor nu deține un permis de conducere, părinții s-au gândit să-l surprindă cu o mașină de teren cu ocazia zilei sale de naștere.

Dosar penal de ziua lui

Băiatul de 17 ani s-a bucurat de cadou și a dorit să urce la volanul mașinii de teren. Părinții au fost cei care l-au filmat pe străzile din comuna Poienile de sub Munte, după care au postat aceste filmulețe pe rețelele de socializare, cu un mesaj de "La multi ani!".

Vezi și

Polițiștii au fost cei care s-au autosesizat când imaginile au devenit publice. Atât băiatul de 17 ani, cât și tatăl lui, au dosare penale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » I-au cumpărat mașină fiului minor și l-au postat pe Facebook cum o conduce, deși nu avea carnet. Adolescentul și tatăl lui s-au ales cu dosar penal