Antena Meniu Search
x

Idei de cadouri pentru 8 Martie. Darurile care au devenit din ce în ce mai populare. Bărbații ar putea scoate și 5.000 de lei din buzunar

Experienţe, nu daruri! Este trendul din acest an de 8 martie si o idee de cadou pentru cei care încă nu au cumpărat unul. O vizită la atelierele de ciocolată, un workshop personalizat de parfumuri sau o plimbare cu balonul sunt printre darurile inedite! Preţurile pornesc, de la 150 de lei şi pot ajunge la câteva mii de lei, însă specialiştii spun că amintirea va fi nepreţuită! 

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 22:19

Idei de cadouri pentru 8 Martie. Darurile care au devenit din ce în ce mai populare. Bărbații ar putea scoate și 5.000 de lei din buzunar
Idei de cadouri pentru 8 Martie. Darurile care au devenit din ce în ce mai populare. Bărbații ar putea scoate și 5.000 de lei din buzunar

O experienţă dulce! Cine vine la atelierul de ciocolată, nu pleacă niciodată cu mâna goală! Preţurile pornesc de la 150 de lei, dar "munca" din laborator merită toţi banii!

Ingrid Târziu, reporter Observator: Mai interesant decât să primim sau să dăruim ciocolată de 8 Martie este să o facem singuri, aşa că astăzi am venit şi noi la un atelier de ciocolată! Ce am descoperit este că nu este la fel de uşor să faci ciocolată precum să o mănânci, aşa că ar trebui să venim la un astfel de atelier nu doar pentru relaxare, ci şi pentru a ne testa concentrarea.

Doamnele nu mai vor cadouri obișnuite

Atelierul de ciocolată durează în jur de o oră şi jumătate, două, pentru că este un drum pe care noi îl facem cu fiecare client în parte. Povestim, degustăm mai multe tipuri de ciocolată, după care trecem efectiv la lucru.

Pe acelaşi subiect

O experienţă şi mai parfumată este atelierul olfactiv.

Un astfel de cadou porneşte de la 700 de lei şi poate ajunge până la 1200 de lei. La final putem pleca acasa cu un parfum creat chiar de noi.

Iulia Neagoe, creatoare de parfumuri: Sunt două variante: într-una focusul este pe partea de experienţă şi este potrivită pentru cei care. Sunt suficient de pasionaţi încât să miroasă peste 100 de ingrediente pure, apoi să combine preferatele şi să realizeze o formulă brută. Celălalt tip de serviciu este cu focusul pe produs, pe parfumul personalizat.

Şi procedurile estetice sunt la mare căutare în această perioadă pentu a fi oferite în dar. Sculptoplastia este o metodă de înfrumuseţare fără bisturiu, care îmbină dezvoltarea personală şi estetica într-o singură terapie. Costă în jur de 600 de lei.

Iulia Avram, creator procedură estetică: Emoţie, energie şi estetic, pentru că faţa este harta emoţiilor. Pe faţă vedem că suntem trişti sau că suntem veseli. Este de fapt sculptura luminii interioare ca să lumineze chipul.

Câți bani trebuie să scoată domnii din buzunare

Companiile care vor să le ofere angajatelor un cadou inedit, dar şi o oportunitate de a comunica diferit, apelează la experienţe de grup.

Oana Pascu, Fondator platformă experiență: Doamnele îşi doresc să iasă şi să sărbătorească împreună.  În loc de a ieşi pur şi simplu la un pahar într-un bar se pot duce la un atelier de cooking sau pot merge împreuna la un atelier de cocktail masterclass.

Anca Amarei, fondator centru Well-being: Participanţii vin şi îşi fac propriile lumânări, în recipente dedicate. Lumânările sunt făcute din ceară din soia şi au diverse arome, pot fi personalizate în foarte multe feluri. Statisticile confirmă: doamnele nu mai vor cadouri obişnuite!

Statisticile confirmă: doamnele nu mai vor cadouri obişnuite!

Daca Socaciu, director dezvoltare platformă experiențe: Sunt căutate cele din categoria zbor şi adrenalină. Zborul cu balonul, zborul cu avionul ultra-uşor sau zborul cu parapanta. Faţă aceeaşi perioadă a anului 2023, cererea a crescut cu aproximativ 35%.

Pentru o astfel de aventură preţul porneşte de la 4.900 de lei, dar ziua de 8 martie va fi unică şi de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Idei de cadouri pentru 8 Martie. Darurile care au devenit din ce în ce mai populare. Bărbații ar putea scoate și 5.000 de lei din buzunar