Antena Meniu Search
x

Video De câte ori şi-a serbat ziua Laurenţiu, un tânăr profesor născut pe 29 februarie. Cadoul inedit primit de la elevii lui

Sunt speciali şi îşi serbează ziua o dată la patru ani. Cei născuţi în ani bisecţi, pe 29 februarie, se bucură parcă mai mult de cadouri şi anii împliniţi. În această zi rară, se spune că femeile pot cere bărbaţii în căsătorie şi ei nu pot refuza. 

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 22:03

Vezi și

Laurenţiu împlineşte azi 24 de ani, dar şi-a aniversat, oficial, ziua doar de 6 ori! E profesor de limba română şi elevii i-au pregătit un cadou memorabil.

Laurenţiu: Mi-au făcut un pliculeţ cu ingrediente: amuzament 500 de grame, bunătate 700, seriozitate 600 de grame. E o zi care se sărbătoreşte o dată la patru ani şi atunci aştepţi parcă cu nerăbdare să-ţi sărbătoreşti ziua, să primeşti cadouri.

Şi Niki se serbează rar şi bine. Anul acesta a ajuns în Thailanda cu familia. 

Niki: Mi-am propus să fac ceva memorabil, aşa cum fac de fiecare dată când este ziua mea, pe 29 februarie. Atunci când nu am zi de naştere oficială, îmi place să spun că este ziua mea în fiecare zi, pentru că mă bucur de fiecare clipă. 

Pe acelaşi subiect

Peste 12.000 de români îşi serbează ziua de naştere pe 29 februarie

Iar şansele ca cineva să se nască la această dată sunt de unu la 1.506. Se spune că bebeluşii care vin pe lume în această zi sunt deosebiţi.

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Superstiţia spune că oamenii care se nasc în an bisect au o energie vindecătoare şi puteri speciale, aşa că aceşti bebeluşi, care s-au născut astăzi, probabil că vor fi prieteni de nădejde. 

Elena a născut o fetiţă sănătoasă imediat după miezul nopţii.

Mamă: Nu mă aşteptam să nasc pe 29, sincer, dar înseamnă că este specială şi are o aură. Noi oricum vom celebra ziua ei în fiecare zi! 

Şi Marius şi-a strâns la piept fetiţa tot azi. Venirea ei pe lume era programată pentru luna martie.

Pe 29 februarie bărbaţii nu pot refuza o cerere în căsătorie

Tată: Aşa a fost să fie! Am văzut-o! E frumoasă, seamănă cu mine, cu soţia. Am fost speriat la început, pentru că nu ştiam cum se atinge, cum se simte!

Ramona Mohora, medic neonatolog: S-au născut până acum trei copii. Mămicile sunt emoţionate întotdeauna când trebuie să-şi întâmpine copilul. Astăzi suplimentar cumva. Având în vedere că este un an bisect, va fi interesant şi pentru familiile lor. 

Se spune că o dată la patru ani nu este bine să ne schimbăm locuinţa sau jobul, dar nici să ne căsătorim sau să divorţăm. 29 februarie este ziua în care femeile cer bărbaţii în căsătorie şi ei nu pot refuza. Francezii au o publicaţie de satiră, ziarul "La Bougie du Sapeur" ce apare o dată la patru ani. Printre cei născuţi pe 29 februarie se numără actriţa Oana Pellea sau Oprah Winfrey. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » De câte ori şi-a serbat ziua Laurenţiu, un tânăr profesor născut pe 29 februarie. Cadoul inedit primit de la elevii lui