Antena Meniu Search
x

O femeie din UK a murit chiar în ziua nunții sale, după ce a fost diagnosticată cu cancer: "Era un suflet frumos”

O mireasă în vârstă de 61 de ani a murit în ziua nunții sale, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

de Maria Dogaru

la 11.08.2022, 17:38

Femeia a murit tragic pe 30 iulie, la doar câteva ore după slujba nunții.
O femeie din UK a murit chiar în ziua nunții sale, după ce a fost diagnosticată cu cancer - Profimedia

Helen Felvus, din Țara Galilor, mamă a doi copii, plănuia să se căsătorească cu partenerul ei, David, după 44 de ani împreună și a grăbit data nunții, după ce a aflat că suferă de cancer. Cei doi au decis să se căsătorească acasă, înconjuraţi doar de prieteni și familie, relatează Mirror

Femeia, în vârstă de 61 de ani, a murit în mod tragic la doar câteva ore după ce a spus „Da” în ziua ei specială, iar soțul David a spus că „era un suflet frumos”.

Supereroul meu, cea mai bună prietenă a mea, îngerul meu de pe cer. Mama nu a mers niciodată la doctor sau la spital. Am crezut că este o infecție la rinichi”, a declarat fiica celor doi, Robyn Haynes, în vârstă de 37 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Helen a început să dezvolte o durere acută în partea dreaptă, dar familia a crezut că este o problemă cu rinichii ei. Femeia a vorbit cu medicul ei înainte de a pleca în vacanță cu partenerul său, în vârstă de 60 de ani, în Tenerife, în luna iulie. Dar familia a spus că starea ei s-a deteriorat în timpul călătoriei și că a venit acasă, unde a fost diagnosticată cu cancer la intestin și ficat.

Familia este devastă de moartea tragică a femeii

Helen, de asemenea mama lui Gavin, 43 de ani, și bunica lui Marcel, 18 ani, și Evan, 10 ani, a fost trimisă acasă pentru a primi îngrijiri paliative, pe 27 iulie.

 „Mama mea a fost ca un supererou, apoi brusc, a primit acest diagnostic și totul a fost distrus. Când a fost diagnosticată, am crezut că avem un an inițial, ceea ce a fost greu de acceptat, pierzând-o atât de curând. În timp ce ne-am spital luni, săptămâni, acasă am stat doar câteva zile. Lumea noastră s-a prăbușit. Ne-am gândit că va exista un tratament pentru a-i trata cancerul, dar spitalul a spus că mama era deja foarte rău și tot ce puteau face a fost să o facă să se simtă confortabil”, a adăugat Robyn.

Helen a murit tragic pe 30 iulie la doar câteva ore după slujba nunții. Acum familia vrea să conștientizeze simptomele cancerului de ficat și intestin, astfel încât alții să nu sufere. 

Dacă aveți dureri de stomac sau dacă ceva nu se simte bine, mergeți la spital sau la medic. Simptomele sunt icter, picioare umflate, confuzie, balonare, indigestie, dureri ascuțite și mobilitate redusă. Aș vrea ca nicio altă familie să nu treacă prin ceea ce trecem noi, pentru că este devastator”, a spus Robyn. 

Familia strânge bani pentru costurile funeraliilor și a depășit deja suma de 3.400 de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O femeie din UK a murit chiar în ziua nunții sale, după ce a fost diagnosticată cu cancer: "Era un suflet frumos”