Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ies la iveală noi DETALII TERIFIANTE în cazul crimei din Fălticeni. Valutistul a fost găsit DEZBRĂCAT şi avea multiple lovituri de cuţit şi toporişcă!

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul crimei din Fălticeni. Valutist, dar şi patron de club, Viorel Cârnăreasa a fost găsit mort în propria casă. 

de Redactia Observator

la 12.11.2017 , 14:00

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul crimei descoperite vineri seară, la Fălticeni. Valutist, dar şi patron de club, Viorel Cârnăreasa a fost găsit mort în propria casă. 

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că afaceristul a fost găsit dezbrăcat, cu multiple lovituri de cuţit şi toporşică. Avea o rană profundă în zona gâtului.

Suspectul principal în cazul omorului de la Fălticeni este chiar fiica de 17 ani a victimei. Aceasta se pare că și-a omorât tatăl undeva în cursul zilelor de 8-10 noiembrie, după care a stat în casă cu el decedat. Asta până când a venit unchiul ei, care nu mai auzise nimic de fratele său de câteva zile și era îngrijorat.

Articolul continuă după reclamă

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI ŞOCANTE în cazul valutistului din Fălticeni găsit cu gâtul tăiat! Cum a fost descoperită fiica de 17 ani a acestuia, imediat după CRIMĂ

Pe acelaşi subiect

De altfel, ultima oară, victima a fost văzută de către vecini marți seară.

Când fratele victimei a ajuns acasă la el, a găsit-o pe fată, iar aceasta i-a spus că tatăl ei este în casă, după care a fugit însoțită de un câine lup, de care aceasta era foarte atașată. Minora a fugit în clubul tatălui ei, unde s-a baricadat înăuntru. 

Câteva ore mai târziu fata a fost găsită de oamenii legii, încuiată în local. Nu vroia să deschidă ușa și era extrem de speriată. Când au pătruns înăuntru, câinele ar fi sărit în apărarea fetei, atacându-i pe polițiști.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a cerut judecătorului de drepturi și libertăți să dispună luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii faţă de suspecta Acîrnăresei F. A., cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, până la însănătoşire sau până la ameliorarea stării de sănătate care să înlăture starea de pericol. 

De asemenea se va efectua expertiză medico-legale psihiatrică a suspectei în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iaşi, urmând să se stabilească dacă suspecta este orientată din punct vedere psihic și temporo-spațial. Cel mai important, expertiza psihiatrică va trebui să stabilească dacă minora a avut discernământ la comiterea presupusei fapte.

Se pare că minora a mai avut excese de furie și în trecut, fapt știut de unii vecini. 

Cu toate acestea majoritatea celor care o cunoșteau, nu cred că minora ar fi putut să-și ucidă tatăl. Ei o descriu ca un copil extrem de retras, care de cele mai multe ori „lătra" împreună cu câinii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Ies la iveală noi DETALII TERIFIANTE în cazul crimei din Fălticeni. Valutistul a fost găsit DEZBRĂCAT şi avea multiple lovituri de cuţit şi toporişcă!